Intervenció al Castell de Peratallada

18 de maig de 2017

Des de Rècop hem portat a terme una intervenció al castell de Peratallada, situat al municipi de Forallac (Baix Empordà), amb l'objectiu de consolidar i restaurar la decoració pintada sobre fusta que hi ha als embigats de diferents estances del castell.

Atès que aquesta decoració se situa en els embigats de sostres i cobertes, el projecte ha contemplat la renovació total de les cobertes afectades. Concretament, s'han substituït les estructures de formigó armat incorporades a les obres de l'any 1964, per estructures de fusta laminada. També s'han dotat les cobertes amb l'adequat condicionament tèrmic i impermeabilització, compatibles amb la conservació de la decoració dels sostres. 

A l'edifici on hi ha la "Cambra Nova Pintada? s'ha renovat el sostre de la planta baixa i s'ha portat a terme la restauració de la decoració mural, amb l'objectiu de deixar totalment restaurat aquest sector del castell. 

El castell de Peratallada està catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), en virtut de la Disposició Addicional 1.2 de la Llei 9/1993 del Patrimoni Cultural Català, i de la Disposició Addicional 2 de la Llei 16/1985 del Patrimoni Històric Espanyol, amb el número de registre R-I-51-5906.


Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

Restaurem la xemeneia de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier

Amb l'objectiu de retornar-la al seu estat original, hem portat a terme un curós treball de restauració de la xemeneia d'obra situada a l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, al barri de Sant Martí de Barcelona.

+

S'obre al públic el Mas Miró de l'artista Joan Miró, rehabilitat per Rècop

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement del prestigiós artista Joan Miró, s'ha obert al públic el Mas Miró -la seva casa d'estiu- després de finalitzar la primera fase de les obres de rehabilitació que hem portat a terme des de Rècop.

+

Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu.

+

< anterior | 1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx