Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

4 de desembre de 2017

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu. Ara ha finalitzat la primera fase d'aquesta intervenció que ha consistit en restaurar l'arc medieval del s. XII. Un arc que és un dels vestigis més destacats de l'època medieval de la ciutat i la part més visible del castell que es coneix que van construir els cristians a sobre del que havia sigut un castell andalusí. 

La intervenció de Rècop ha permès garantir la futura conservació d'aquest element patrimonial i evitar-ne així el deteriorament provocat pel pas de temps. 

En un futur, el projecte també inclourà la construcció d'un mirador a dalt de l'arc amb una passarel·la d'accés, així com la neteja del mur de l'altra banda del pont penjant.

 
Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu.

+

Actuacions de consolidació al Monestir de Sant Cugat

Des del passat mes d'agost, estem portant a terme obres de rehabilitació al Monestir de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de repapar els elements malmesos del conjunt arquitectònic per garantir-ne la seva preservació.

+

Enderroc del monòlit franquista del Coll del Moro a Gandesa

Un any després que la Diputació de Tarragona aprovés actuar sobre l'espai on es troba el monòlit franquista del Coll del Moro, hem iniciat els treballs de retirada d'aquest monument, de cinc metres d'alçada, que va fer aixecar la mateixa Diputació l'any 1953.

+

Intervenció al Castell de Peratallada

Des de Rècop hem portat a terme una intervenció al castell de Peratallada, situat al municipi de Forallac (Baix Empordà), amb l'objectiu de consolidar i restaurar la decoració pintada sobre fusta que hi ha als embigats de diferents estances del castell.

+

< anterior | 1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

Avís legal . web design by Badabadoc

xx