S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor. Torna a intentar-ho més tard.

Perdona per les molèsties.

Hem rebut la teva consulta. Ben aviat rebràs una resposta del nostre equip.

Tens una consulta?

Mitjançant l’enviament de les seves dades personals a través d’aquest formulari, vostè autoritza de forma explicita al seu tractament per part de RECOP RESTAURACIONS ARQUITECTÒNIQUES, S.L., únic destinatari d’aquestes. La informació aportada serà gestionada de forma confidencial, i el seu us es destinarà exclusivament a fins comercials. Les seves dades quedaran depositades en un fitxer propietat d’aquesta empresa durant el temps necessari per a gestionar la fi del tractament mencionat i es suprimiran un cop deixi d’existir interès mutu per a la conservació de les mateixes.

 

Récop Restauracions Arquitectòniques garanteix que les seves dades personals no seran entregades a tercers i li informa que, a l’empara de la Llei Orgànica 15/1999 i del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016, articles 15 a 22, en referència a la informació aportada, vostè pot exercir els seus drets a l’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, dirigint-se per escrit al nostre departament de comunicació al carrer Hidràulica, núm. 1 (P.I. “La Drecera”), 43470 de La Selva del Camp, aportant una fotocopia del seu DNI (o document d’identitat equivalent) a fi de poder acreditar la seva titularitat.

 

Si considera que els seus drets han sigut vulnerats, o que el tractament de les seves dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control corresponent.

RÈCOP

Restauracions Arquitectòniques

 

Polígon Industrial La Drecera

Carrer Hidràulica, 1

43470 - La Selva del Camp

Tarragona

 

Telèfon: +34 977 845 722

Email: recop@recop.net

 


 

RÈCOP

Restauracions Arquitectòniques

 

Carrer Fructuós Gelabert 2-4
Planta 5è 1ª

08970 - Sant Joan Despí

Barcelona

 

Telèfon: +34 930 157 679

Email: recopbarcelona@recop.net

CAT

ESP

segueix-nos